AMAZONE DECO WOOD BVBA

Waterloosesteenweg 597 1050 Ixelles

Bent u op zoek naar een breed aanbod van Tarkett producten voor uw vloer in Ixelles?

AMAZONE DECO WOOD BVBA is een vloerenwinkel die u een breed scala aan Tarkett-producten en innovatieve diensten biedt voor elke ruimte: kantoren, slaapkamers, badkamers, keukens, sport ...

Aarzel niet: neem contact op met AMAZONE DECO WOOD BVBA om een ​​offerte te ontvangen, stalen te bestellen en ervoor te zorgen dat ze het product dat u nodig heeft op voorraad hebben!

Onze producten

Laminaat

Laminaat in Ixelles

Onze exclusieve collectie laminaatvloeren biedt klassieke en chique eikendesigns aan die al sinds jaar en dag populair zijn. De designs worden benadrukt door een speciale reliëftechniek die de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra laat opvallen. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine, die onze vloeren goed bestand maakt tegen strepen, vlekken en krassen. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig zonder lijm worden gelegd met een simpel 2-lock-kliksysteem.
Parket

Parket in Ixelles

Onze houten vloeren stralen charme en warmte uit in een collectie die traditionele en eigentijdse elementen combineert. Door alleen hout uit duurzame en hernieuwbare bronnen te gebruiken, combineren we de beste moderne technieken met de schoonheid van de natuur. Onze houten vloeren zijn eenvoudig te leggen en ontworpen voor stabiliteit, sterkte en langdurige bestendigheid tegen vlekken en krassen. Tevens kunnen na jaren gebruik deze milieuvriendelijke vloeren worden verwijderd en hergebruikt of gerecycled worden.

Onze diensten

Display Parket

Display Parket

Bij deze verdeler kan u onze parket referenties ontdekken aan de hand van displays.
Display Laminaat

Display Laminaat

Bij deze verdeler kan u onze laminaat referenties ontdekken aan de hand van displays.